2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

İş adamının şüpheli ölümü

Kocaeli'de bir iş adamı, kaldığı otelde aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Ölümü şüpheli bulan savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Alınan bilgiye göre olay, Körfez ilçesi Yarımca beldesinde faaliyet gösteren özel bir otelde meydana geldi. Bir şirketin sahibi Tevfik Hasdemir (58), Zonguldak'ın Ereğli ilçesinden ortağı Bülent D. ile şirketleri için demir çelik malzemesi almak üzere İstanbul'a gitti. Hasdemir, İstanbul'dan aldıkları malzemeleri Gebze'nin Dilovası beldesinde faaliyet gösteren fabrikaya getirip boşalttıktan sonra, işçilerle birlikte konaklamak üzere Körfez ilçesi Yarımca beldesinde bulunan özel bir otele geldi. İşçilerle birlikte otele yerleşen Tevfik Hasdemir, aniden odasında fenalaştı. Bir anda tansiyonu yükselen şahsa ilk müdahaleyi otel çalışanları yaptı. 

Tansiyon ilaçları verilen şahıs bir süre kendine geldikten sonra görevliler tarafından hastaneye kaldırılmak istendi. Görevlilerin hastaneye götürmek istemelerine karşı çıkan Hasdemir odasında istirahata çekildi. Bir süre dinlendikten sonra yeniden fenalaşan işadamının yardımına otel görevlileri yetişti. Görevliler durumu 112 Hızır Acil Servis ekiplerine bildirerek yardım isterken, işadamına ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp krizi geçirdiği ileri sürülen iş adamına kalp masajı
yaptıktan sonra elektro şok verdi. Yapılan müdahalelere rağmen Hasdemir kurtarılamadı. 

Savcılık ölümü şüpheli bulurken, Hasdemir'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Ereğli'ye gönderildi. Otel odasında bulunan ve içinde 35 bin YTL bulunan çanta savcılık tarafından işadamının ortağı Bülent B.'ye teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 19:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?