2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

İstanbullular Büyükşehir’le yürüdü

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun bu hafta sonu en yoğun katılımla Yuvacık’ta gerçekleştirdiği sabah yürüyüşünde İstanbullular da bulundu .

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başlattığı geleneksel sabah yürüyüşlerinin bu haftaki konukları arasında İstanbullular da vardı. Küçükçekmece ve Avcılar’dan vatandaşların eşlik ettiği yürüyüşte, Küçükçekmece Temsilcisi Zekaret Taş, TEMA Vakfı üyeleri ve sinema oyuncusu Levent Öçal da yer aldı.

EN KALABALIK YÜRÜYÜŞ

Küçükçekmece Belediye’nin araç desteğiyle yürüyüşe katılan İstanbullu grup, Başkan Karaosmanoğlu ile gezdikleri Yuvacık’a hayran kaldı. Birgün de olsa İstanbul’da hasret kaldıkları doğayla buluşma imkânı bulduklarını ve bu projenin örnek alınması gerektiğini belirttiler. Yürüyüşe İzmit, Körfez, Derince’den de katılım sağlandı. 12 otobüsle 600 kişinin katıldığı gezi, bu zamana kadar yapılan en yoğun katılımlı yürüyüş olarak Kocaeli tarihine geçti.

HEDEF AVRASYA

Yürüyüşte, 26 Ekim’de yapılacak Avrasya Maratonu’na katılma kararı alındı. Önümüzdeki 5 hafta boyunca Yuvacık’taki parkuru yürüyerek tamamlayanlar, Avrasya Maratonu’na katılmaya hak kazanacaklar. Ayrıca 9 kilometrelik yürüyüş parkurunu tamamlayanlara Büyükşehir tarafından Kocaelispor forması hediye edilecek.

Kocaeli Belediyesi
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2008 Pazartesi 15:45:11
Güncelleme :11 Ağustos 2008 Pazartesi 15:49:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?