2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

İtfaiye eri kalp krizinden öldü

KOCAELİ’nin Gölcük ilçesi’nde Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli 43 yaşındaki itfaiye eri Şenol Çalış, bir yangından dönerken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Gölcük Belediyesi itfaiyesinde görevli olmasına rağmen Karamürsel İlçesi’ne bağlı Ereğli Köyü’nde çıkan ev yangınını söndürme çalışmalarına katılan Şenol Çalış, dönüşte itfaiye arazözünde kalp krizi geçirdi. Araç içindeki ekip arkadaşlarının ilk müdehaleyi yaptığı Şenol Çalış, hastaneye götürüldüğünde ölmüş olduğu anlaşıldı.

Şenol Çalış için önce Gölcük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Daha sonra Gölcük İhsaniye’de torağa verilen Şehnol Çalış’ı son yolculuğa uğurlayarlar arasında, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, İhsaniye BeldeBelediye Başkanı Ahmet Levent, Yazlık Belde Belediye Başkanı Sebahattin Ersoy, Hisareyn Belde Belediye Başkanı Sebahattin Şimşek, Ulaşlı Belde Belediye Başkanı Nihat Abiş ile meslekdaşları, belediye çalışanları ile ilçenin tanınmış simaları da yer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 16:39:39
Güncelleme :6 Ekim 2008 Pazartesi 16:42:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?