2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

İtfaiyeye minik konuklar

Beyaz Zambak Çocuk Evi'nin 40 kadar öğrencisi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nı gezdi. 

Beyaz Zambak Çocuk Evi'nin 40 kadar öğrencisi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nı gezdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi uzmanları İlknur Erdoğan ve Hasan Koyuncu nezaretinde itfaiye binasını gezen minikler, İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara'yı ziyaret etti. 

İtfaiyeci amcalarına yürekten İtfaiyeci şiirini okuyan miniklere Başkan Kara, evde elektrikli aletlerle uğraşmamaları ve kibrit gibi yangın çıkaracak maddelerle oynamamaları konusunda uyarıda bulundu. Başkan Kara, "Siz akıllı çocuklarsınız. Biliyorum ki kendinize ve çevrenize zarar verecek yaramazlıklar yapmazsınız. Evinizde sizden küçük kardeşlerinize de bu durumlarda engel olmalısınız" dedi. 

İtfaiyenin haber merkezini de gezen miniklere yetkililer, gereksiz yere 110 numaralı yangın hattını aramamalarını söyledi. Minikler, gereksiz arama yapmayacaklarının da sözünü verdi. İtfaiye erlerinin yangın borusundan atlamalarını büyük bir coşkuyla izleyen minikler, itfaiye aracı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 14:49:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?