2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

İzmit Seyahat'te Kent Kart dönemi

Türkiye'de 7 ilde hizmet veren Kent Kart, belediye otobüslerinden sonra ilk defa şehirlerarası tayımacılık yapan İzmit Seyahat ile anlaştı. Kampanya kapsamında 10 kullanıma 3 bilet, 20 kullanıma 6 bilet, 40 kullanıma 12 bilet bedava verilecek. 

Kısa bir süre önce kurularak faaliyetine başlayan İzmit Seyahat yazahanelerine gelecek müşteriler sahip oldukları Kent Kart'a istedikleri kadar ücret yükleterek otobüse binecek. Konuyla alakalı basın toplantısı düzenleyen İzmit Seyehat Genel Müdürü Kerem Birant, "İzmit Seyahat'in otobüslerinin tamamında son sistem teknoloji bulunuyor. Araçların içinde bulunan bilgi ekranlarında son dakika haberleri, otobüsün hızı, gidilen güzergahın durumu yolcular tarafından görülebiliyor. 'Yolcum nerede' hizmeti teknolojinin son noktası olarak dikkat çekiyor. Yolcusunu araca bindiren kişi, internet sitemizde bulunan 'yolcum nerede' bölümünden otobüsü on-line olarak izleyebiliyor ve hızını görebiliyor. Şimdi de İzmit Seyahat kentkart işbirliğiyle yepyeni bir projeye imza atıyor ve Türkiye'de ilk defa uygulanan kredili kentkart ve mesafeye göre ücretlendirme uygulamalarını şehirlerarası yolllara taşıyor" dedi. 

Kentkart ve İzmit Seyahat kart sahibi olan müşteriler, yolculuk yaptıkça puan kazanarak bedava bilet kazanacak. Kampanya kapsamında 10 kullanıma 3 bilet, 20 kullanıma 6 bilet, 40 kullanıma 12 bilet bedava verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 19:26:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?