5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

İzmitli DJ, rekor kırdı !

Rekoru kırdıkları için gözyaşlarını tutamayan DJ'ler rekoru yaş pasta keserek kutladı. İzmit ve çevresinde 98.0 frekansından yayın yapan Radyo Ekspres'in iki DJ'si Bora Çelik (24) ve Erdi Mirlay (28), İzmit şehir merkezinde bulunan Sanat Sokağı'nda kurdukları stüdyoda geçen Cuma günü başlattıkları 72 saatlik canlı yayında kalma rekorunu kırdı.

Yaklaşık 4 gün boyunca canlı yayınlarını noter huzurunda sürdüren DJ'ler, saat 17.30'da canlı yayın rekorunu geriye sayım yaparak kırdılar. Sokaktan geçen vatandaşlar ve iki DJ'nin yakınlarının katılımı ile birlikte rekoru kıran DJ'ler, başarılarını yaş pasta keserek kutladı. DJ'lerin kız arkadaşlarıda destek verirken, DJ'lerden Bora Çelik gözyaşlarını tutamadı.

Amerika'lı bir DJ'ye ait olan rekoru kırmanın sevincini yaşayan DJ'ler kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. DJ'lerden Bora Çelik, 'Son gün biraz zorlandık, ancak rekoru kırmanın sevincini yaşıyorum. Artık, Guinnes rekorlar kitabında Türkiye ve ismimiz geçecek. Bunun sevinci içerisindeyim' dedi. Yakla şık 4 gün boyunca DJ'leri izleyen ve kayıt altına alan Noter vekili Hayati Bayhan'da, DJ'lerin 72 saat boyunca uyumayarak rekoru kırdıklarını, bölgede elektrikler bir süre kesilmesine rağmen yayına devam ettiklerini kaydetti.

Yayın Tarihi : 25 Nisan 2003 Cuma 13:43:55
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 18:23:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?