30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Kocaeli'de jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda 10 kilo kubar esrar ile 4 bin 500 kök dişi Hint keneviri ele geçirilirken, bir kadın yakalandı. 

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde Akmeşe Beldesi Kervansaray köyünde bir şahsın Hint keneviri ektiğini ve elinde bulunan esrarı piyasaya sürmeye hazırlandığını tespit etti. Olayın ardından harekete geçen jandarma, Nazmiye D'nin (51) evine baskın yaptı. Şahsın evinde yapılan aramada 10 kilogram civarında kurutulmuş kubar esrar maddesi, şahsın evine yakın ormanlık alanda yapılan araştırmada ise ekili vaziyette 4 bin 500 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi. Ele geçirilen kenevir ve esrara el konulurken, olayla ilgili Nazmiye D. yakalanarak gözaltına alındı. 

Şahsın yapılan sorgusunda sabıkasının olmadığı ortaya çıkarken, kendisine maddi imkan sağlamak ve uyuşturucu satarak borçlarını ödemek için uyuşturucu yetiştirdiği öğrenildi. Ele geçirilen esrarın 30 bin YTL tutarında olduğu belirlenirken, olayla ilgili araştırma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2007 Salı 16:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?