8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Kaçırıp, tecavüz etti

İzmit'te 5 gün önce kaybolan, ailesinin de kaçırıldığını belirterek polise başvurduğu 19 yaşındaki M.Ç, sevgilisinin kendisini bir eve kapatıp zorla uyuşturucu vererek tecavüz ettiğini ileri sürdü

Bekirpaşa semtinde oturan M.Ç., 5 gün önce kayboldu. Ailesi, onun 20 yaşındaki Burak K. ile görüştüğünü öğrendiklerini ve onun kaçırmış olabileceğini bildirdi.

Polis, M.Ç. ve Burak K.’yi bulmak için araştırmalarına başladı. Bekirpaşa Polis Merkezi’ne gelen M.Ç., kendisini Murak K.N.’nin evlenme vaadiyle kendisini kaçırıp İzmit‘e bağlı Tekkeköy’de bir eve götürdüğünü, zorla uyuşturucu verdiğini ve defalarca tecavüz ettiğini önü sürdü.

M.Ç.’nin şikayeti üzerine harekete geçen İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Burak K.’yı Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ndeki evinde gözaltına aldı.

Daha önceden uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkası bulunduğu belirlenen Burak K. suçlamaları kabul etmedi. Şüpheli, "M.Ç. zaten uyuşturucu kullanıyor. Ben kesinlikle zorlamadım. Birlikte olduğumuz doğru ama kendi rızasıyla oldu" iddiasında bulundu. Burak K., adliyeye sevkedildi.

Posta
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2012 Cumartesi 19:18:24
Güncelleme :15 Nisan 2012 Pazar 22:27:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?