2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kahvehaneye kanlı baskın: 3 yaralı

Kocaeli'nde bir kavganın intikamını almak için kahvehaneyi basan grup ile mahalleli gençler arasında kavga çıktı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı.
 
İddiaya göre, Yenidoğan Mahallesi'nde oturan A.S., aralarındaki bir problemden dolayı O.K'yi darp etti. Kavganın hemen ardından O.K'nin ağabeyi ve beraberindekiler, intikam almak için 6 araçla Yenidoğan'daki bir kahvehaneye geldi. Burada A.S.'nin ağabeyini gören eli sopalı grup, şahıstan kardeşini kendilerine teslim etmesini istedi. Bunun üzerine ağabey K.S, grubu uyararak, "Burası iş yeri, ayıp oluyor, çıkın dışarı" dedi. 

Bir grubun mahalleyi basmaya çalıştığını duyan Yenidoğanlı gençler ise toplanarak kahvehaneye akın etti. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kahvehane sahibi M.S.'nin belindeki silahını çekerek karşı gruptaki İ.K.'yi ayaklarından yaraladığı öne sürüldü. Karaciğerinden de bıçaklanan İ.K. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kavgada M.S. bıçakla, E.Y. ise darp edilerek yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan İ.K. Derince Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.S. cerrahi servisinde tedavi altına alındı. E.Y. de dahiliye servisine yatırıldı. 

Kanlı kahvehane baskının ardından polis bölgede geniş güvenlik tedbiri aldı. Olaya karışan A.S. ve M.S. ise ortalığın sakinleşmesinin ardından Kuruçeşme Polis Karakolu'na giderek teslim oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 17:14:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?