2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kanalboyu D-100’e bağlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bekirpaşa’da yaşanan trafik kaosuna son vermek amacıyla belde merkezini ikiye bölen kanalın üzerini kaparak bulvar haline getirirken, yaptığı yan yol bağlantısı ile bulvarı D-10’e bağladı. Bağlantı yolu asfaltlanarak, hizmete açıldı.

TRAFİK YÜKÜNÜ AZALTACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımını rahatlatacak projelerden biri olan kanal boyu çalışmalarında sona geldi. Turan Güneş Caddesi ile Demokrasi Caddesi’ni birbirine bağlayan 4 şeritli bulvar inşaatı sürerken, bu kez yapılan ara yan yol ile bulvarın D-100 bağlantısı gerçekleştirildi. D-100 Karayolu’ndan Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ne giriş yapılan Kandıra Kavşağı’nın hemen yanında park alanı olarak kullanılan yer, yapılan düzenleme ile yola dönüştürüldü. Artık araçlar Kandıra Kavşağı’na girmeden bu yolla D-100’e girebilecek. Bu sayede kavşakta yığılma yaşanmayacak ve trafik yükü azalacak.

KOT DÜZENLEMESİ YAPILIYOR

Öte yandan Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu yanında, Başak Caddesi ile Adnan Menderes Caddesi’nin kesiştiği noktada yolun kot düzeyini eşitleme çalışmalarını sürdürüyor. İki caddenin kesiştiği noktada kot düzenlemesi yapıldıktan sonra yol asfaltlanıp, sinyalizasyon uygulamasına geçilecek.

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 15:20:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?