2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kandıra F Tipi Cezaevi'nde açık görüş

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan paşaların konulması ile ün kazanan Kandıra F Tipi Cezaevi'nde açık görüş yapıldı. 

Çok sayıda tutuklunun yanı sıra Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon, emekli Tuğgeneral Veli Küçük, çıkar amaçlı suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, Sedat Peker, Vedat Ergin, Erol Evcil, Sami Hoştan, Sedat Peker, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ogün Samast ve terör örgütü El Kaide'nin üst düzey yöneticisi olduğu gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Louai Sakka gibi isimlerin yattığı Kocaeli Kandıra F Tipi Kapalı Cezaevi'nde bayram sebebiyle açık görüş düzenlendi. 

Vatandaşların yakınlarını ziyaret etmek üzere Kocaeli'nin Kandıra ilçesine akın etmesiyle cezaevi ve çevresinde heyecan yaşandı. Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Hurşit Tolon ve Veli Küçük gibi isimlerin yakınları ziyarete gelmezken, Ergenekon'dan tutuklu bulunan isimlerden sadece Sami Hoştan'ın yakınlarının ziyarete geldiği öğrenildi. Diğer ünlü isimlerin ise önümüzdeki günlerde ziyaret edilmesi bekleniyor. Açık görüşün 5 Ekim'e kadar süreceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 19:03:55
Güncelleme :1 Ekim 2008 Çarşamba 19:11:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?