3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Kandıra sahillerinde tedbirler artırılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yaz kandıra sahillerinde boğulma olaylarının önüne geçmek amacıyla ciddi tedbirler alıyor.

Kandıra sahillerinde alınacak tedbirler ile ilgili olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan’ın başkanlığında sivil toplum örgütleri, AKUT, KYÖD, Kocaeli Üniversitesi Su Altı Kulübü, İzmit Yelken Kulübü, Gönüllü İtfaiyeciler ve GESOTİM yetkileri ile bir toplantı yapıldı.

Toplantıda öncelikli olarak tehlike arz eden sahil yerlerinin tespiti yapıldı. Kumcağız, Cebeci, Seyrek, Sarısu, Bağırganlı da toplam 60 kişilik bir kurtarma timlerinin görev yapması karara bağlandı.

Kandıra sahillerinde geçtiğimiz yaz döneminde alınan tedbirlerin başarılı olduğuna dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, "Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl başlattığımız uygulamalarımızı bu yıl devam ettireceğiz. Geçen yıl aldığımız tedbirler ile boğulma sayısında önemli düşüş sağladık. Kandıra sahillerimizde vatandaşlarımızı uyarmak amacıyla işaret levhaları da kullanacağız" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2005 Cuma 22:59:06
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 09:16:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?