3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Karaosmanoğlu işçilere not verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvam Arslanbey Atakent Konutları ile Turgut Konutları’nda yapılan çalışmaları denetledi.

Beraberinde Başkan Vekili İlyas Şeker ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş ile çalışmaları denetleyen Karaosmanoğlu, yapılan çalışmalara 10 üzerinden 8 verdi.

Başkan Karaosmanoğlu yaptığı incelemeler sırasında Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akman, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Arslanbey Atakent Toplu Konutların’da cadde ve sokaklarının tamamının asfaltlandığını söyledi.

Toplam 10 kilometre uzunluğunda yolların sıcak asfalt yapıldığını ve yapılan asfaltın ana yollarda 15 santimetre, sokaklarda ise 11 santimetre kalınlığında olduğunu belirten Akman, ayrıca 650 metreküp taş duvar, 30 bin metrekare tretuvar yaptıklarını, yağmur suları için ızgaralar konduğunu söyledi.

VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ

Çalışmaları incelerken, Arslanbey Atakent Toplu Konutları’nda vatandaşların sorunlarını dinleyen Karaosmanoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın rahat bir ortamda yaşaması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda taviz vermedik ve vermeyiz. Bizim hedefimiz size hizmet. Bu göreve bunun için geldik" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, Mehmet Ali Paşa bölgesindeki çalışmaları inceleyerek, çalışan ustalardan döşenen renkli taşların kalitesi hakkında bilgi aldı. Daha sonra Yuvam Turgut Toplu Konutları’nda Fen İşleri’nin yaptığı çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı, işçileri çalışmalarından ötürü tebrik etti. Çalışmaları anlatan Daire Başkanı Tahir Akman, cadde ve sokaklara 11 cm kalınlığında 10 bin 150 ton asfalt serildiğini, 9 bin 792 metre tül beton bordur yapıldığını ve 850 metre küp taş duvar inşa edildiğini ifade etti.

İŞÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Karaosmanoğlu incelemeler sırasında gördüğü eksiklerin giderilmesi için talimatlar verdi. Bir süre işçilerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, bir puanlama yaparak, çalışanlara 10 üzerinden 8 verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı, "Ben 10 üzerinden 10 vermek istiyorum. Demek ki çalışmalarda küçükte olsa aksayan yönler var. Yine de beğendim" şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 14:50:40
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 14:57:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?