3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

'Karar Kimin' ayakta alkışlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın sahnelediği "Karar Kimin" adlı oyun ayakta alkışlandı. 

Kocaeli protokolü ile oyunda rol alan sanatçıların, sanatçı dostları arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Önceki akşam gerçekleşen prömiyeri Kocaeli Valisi Erdal Ata, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Fikri Işık, belediye üst düzey yöneticileri ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Şakir Gürzumar tarafından yönetilen oyunun başrol oyuncularından Serhat Tutumluer’in 'Mithat' rolüyle yer aldığı aldığı "Sahra", Barış Falay’ın ise "Aliye" adlı dizideki rol arkadaşları da geceye renk kattı. İki perdelik oyun, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Oyuncular Serhat Tutumluer, Eylem Tanrıver, Zeynep Özan, Tarık Keskiner, Esra Ronabar, Engin Benli, Selda Serçin, Barış Falay, Melih Düzenli, Erdem Irmak, Mustafa Arpacıoğlu, Aydın Sigalı ve A.Yaşar Özver, oyunun sonunda yönetmen Şakir Gürzumar, dekor tasırımcısı Eftel Tunç, kostüm tasarımcısı Ebru Aklar ve Işık Sorumlusu Yakup Çartık’ı da sahneye davet ederek, seyirciyi birlikte selamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2005 Cuma 22:54:44
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 09:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilşah beyazıt IP: 85.98.249.xxx Tarih : 6.06.2006 22:43:02
bende bu oyunu izledim ve gerçekten harika bir oyun.serhat tutumluer'in büyük hayranıyım ve onu tanımayı çok isterim bence o çok iyi bir oyuncu ve bu ilgileri hak ediyor