5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Kaybolan 4 gençten biri bulunamadı

KANO İLE İZMİT KÖRFEZİ'NDE GEZEN 4 GENÇ KAYBOLDU

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde denizde kano ile gezmeye çıkan 4 genç kayboldu. Gençlerden 3'ü bulunurken, kayıp olan bir kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Karamürsel ilçesinde, Mert Kütük (19), Sercan Campınar (19), Alih Semih Sadıç (19) ve Ertuğrul Eğcin (19), dün akşam kano ile denize açıldı.

Gece karanlığında açılan gençlerin uzun süre dönmemesi üzerine aileleri polise haber verdi. Daha sonra Yalova Deniz Polisi, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve sivil savunma ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Uzun süren arama sonucu 3 kişi bulunurken, Mert Kütük'e ulaşılamadı. Ekipler daha sonra olay yerine helikopter istedi. Gece boyunca süren arama çalışmaları sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Helikopterlerin de destek verdiği arama çalışmalarında Mert Kütük'e henüz ulaşılamadı.

Arama kurtarma ekipleri tarafından bulunan gençlerden Sercan Campınar, Mert Kütük'ün ile birlikte kano ile denize açıldıklarını belirterek, "Biz bir süre gezdikten sonra döndük, Mert biraz daha gezmek istedi. Biz de sahile çıkıp onu beklemeye başladık. Ancak kendisinden uzun süre haber alamayınca polisi aradık" dedi.

KANO İLE İZMİT KÖRFEZİ'NDE GEZEN 4 GENÇ KAYBOLDU
KANO İLE İZMİT KÖRFEZİ'NDE GEZEN 4 GENÇ KAYBOLDU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2010 Cuma 10:44:00
Güncelleme :6 Ağustos 2010 Cuma 13:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?