5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Kayıp kızın son mesajı: Beni kurtar

KAYBOLMADAN ÖNCE BABASINA

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Hacıhalil Mahallesi Bağdat Caddesi'nde oturan Mustafa Kulaksız, Tavşancıl Marshall Çok Programlı Lisesi Bilgisayar Bölümü'nde 2. sınıf öğrencisi olan kızı Elif Kulaksız'dan 9 gündür haber alamadıklarını söyledi. Kızının kaybolmadan önce kendisine, "Baba beni kurtar. Önümü kesip, bıçak çektiler. On kuruş etmez telefonumu elimden aldılar" mesajı çektiğini söyleyen Kulaksız, okulun güvenlik kameralarında kızlarının endişeli bir şekilde telefonla görüştüğü tespit ettiklerini kaydetti.

Kulaksız, "Kızım oldukça tedirgin görünüyordu. Bazı görgü tanığı öğrenciler ise okulun yakınında 06 plakalı beyaz renkli bir otomobilin durduğunu ve ondan şüphelendiklerini söylediler. Ancak okulun güvenlik kameralarında araç görünmüyor" dedi.

Kulaksız, kızı Elif'in kendisinden önce de bir arkadaşına da mesaj çektiğini kaydederek "Kızım kız arkadaşlarından birine de mesaj atmış. Onlara da aynı şeyi yazmış. Ona attığı mesajda da servisten indiğinde önünü kestiklerini ve kaçamadığını söylemiş" şeklinde konuştu.

Kızının hayatından endişe ettiklerini söyleyen Kulaksız, "Kızımın okul arkadaşlarına sesleniyorum. İlla ki onların bildikleri bir şeyler vardır. Ne biliyorlarsa polislere anlatsınlar. Kızımdan 9 gündür haber yok. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun" diye konuştu.

Anne Fatma Kulaksız ise kızının ortadan kaybolmasının ardından gözlerine uyku girmediğini söyleyerek, "Kızımı gören bilen varsa lütfen polise haber versin. İlla ki bir gören olmuştur. Bu herkesin başına gelebilir. Lütfen bize yardım edin" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 20:19:03
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 01:40:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?