2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kazada ölen gencin ailesi ev bastı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde geçen pazar günü meydana gelen trafik kazasında Mehmet Şirin Gözel'in kullandığı kamyon, Yusuf Taşçı'nın (25) kullandığı motosikletle çarpıştı. Kazada Ağrı nüfusuna kayıtlı Yusuf Taşçı öldü, Gözel tutuklandı. 

Ölen gencin yakınlarının sert tepki göstermesi üzerine kamyon şoförünün yakınları ilçenin ileri gelenlerini araya sokarak barışmak istedi. Ancak çabalar sonuç vermedi. Ölen Yusuf Taşçı'nın yakınları önceki gece sürücü Gözel'e ve yakınlarına ait 3 ev ile bir işyerini bastı. Pompalı tüfekli, tabancalı, baltalı, taşlı ve sopalı 10-12 kişilik grup, kurşun sıkıp, taşlar attı, ailelere ait araçlara zarar verdi. Evlerde bulunan kadın ve çocuklar büyük korku yaşarken, 3 kadın baygınlık geçirdi. Büyük maddi hasar meydana gelirken, can kaybı olmadı.

'BU BİR TRAFİK KAZASIDIR' 

Olayla ilgili gözaltına alınan 7 zanlı, çıkarıldıkları mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Baskın sonrası büyük şok yaşadıklarını belirten sürücünün ağabeyi Hayrettin Gözel, "Israrlı barışma taleplerimize olumsuz yanıt verdiler. Bir anda çapraz ateş altında kaldık. Bu trafik kazasıdır. Bilinçli bir şekilde çocuklarını öldürmedik.

Sabah
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 09:45:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?