5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Kızı kaybolan aile perişan

KIZI KAYBOLAN AİLE PERİŞAN

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir genç kızdan 15 gündür haber alınamazken, kızlarını Facebook aracılığıyla da arayan ailenin acısı asılsız ihbarlarla ikiye katlandı.

İstasyon mevkiinde ikamet eden 3 çocuk babası Murat Kara, sırra kadem basan kızı Duygu Kara'dan (16) 15 gündür haber alamıyor. Eylül'ün 17'sinde evden, "Gebze'ye gidiyorum" diye çıkan Duygu, araca binerken komşuları tarafından son defa görüldü. O günden sonra kızlarını bir daha göremeyen aile, ne bir telefon ne de bir haber alabildi.

Kızı kaybolduğundan beri perişan olan aile, çalmadık kapı bırakmadı. Kızlarının hayatından endişe eden acılı baba Murat Kara, "Kızım 15 gündür ortalıkta yok. Perişan bir haldeyiz. Eğer görenler varsa insaniyet namına haber versin. Eğer iyiyse ve bizi buradan duyuyorsa ona sesleniyorum: Kızım, ne olursa ol evine dön, hiçbir şekilde endişelenmene gerek yok. Baban senin her zaman arkanda olacak. Ne olursa olsun, hatta kocaya bile kaçmış olsa arasın, bir sesini duyalım" dedi.

Gittiği gün öyleden sonra telefonları kapanan Duygu'ya hiçbir şekilde ulaşamadıklarını anlatan anne Esma Kaya, gözyaşları içinde "Kızım, ne olur dön, annen senin her zaman yanında. Ne olursa olsun ben senin annenim, sen benim canımdan bir parçasın. Dayanacak gücüm kalmadı" diye konuştu.

Kızlarını bulabilmek için her yolu denediklerini söyleyen baba Murat Kaya, "Facebook'a kızımın kaybolmasıyla ilgili resim ve ilanlar koydum. Görenlerin beni aramasını istedim. Beni defalarca arayıp İstanbul'un değişik semtlerine yönlendirdiler. Bir umutla söylenen bütün yerlere gittim ama bir sonuç alamadım. Millet sırf eğlence olsun diye beni arıyor ve sağa sola koşturuyor. 'Kızını gördük' diye dalga geçenler oluyor. Bunu yapanların hiç mi Allah'tan korkuları yok?" diye dert yandı.

KIZI KAYBOLAN AİLE PERİŞAN
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 18:02:04
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 14:19:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?