2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kızların kavgası polisi alarma geçirdi

Kocaeli'de bir parkta kızların kavga ettiği ihbarını alan polis ekipleri, alarma geçti. Birbirlerinden özür dilemeyen taraflar, polis merkezine götürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, İzmit Yenicuma Cami bahçesinde kavga ihbarı alarak olay yerine giden polis ekipleri, üstleri başları yırtılmış, ağlayan 2 kız ile karşılaştı. Yunus timleri genç kızların durumlarını incelerken, kavgaya karışan diğer kızların cami tuvaletinde saklandıklarını tespit etti. İsimleri açıklanmayan taraflar caminin bahçesinde bir araya getirilirken, dayak yiyen kızlar şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polis ekibi, şikayetçi olunması durumunda işin uzayacağını, tarafların geceyi polis merkezinde geçirebileceğini söyledi. Bunun üzerine dayak yiyen kızlar, kendilerini döven kızların özür dilemesini talep etti. Taraflar birbirinden özür dilemeyince emniyet birimleri, her 2 tarafı da polis merkezine götürdü. Yaşları küçük olan kızların isimleri öğrenilemezken, görgü tanıkları kavganın omuz atma yüzünden çıktığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 12:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Orhan Kahraman IP: 81.214.207.xxx Tarih : 13.07.2008 14:14:33

Kırkağaçta arkadaşım var komanda kendisi keşke diyo o kavgada bende olsaydım ya arayı bulurdum yada arda bulunurdum diyo ... çocuklar yapmayın böyle şeyler