5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

KOBİ'lere kariyer eğitimi

BÜYÜKŞEHİRDEN KOBİ'LERE KARİYER EĞİTİMİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin ihracat kapasitelerinin arttırılmasını hedefleyen "Export 2 Europe" projesi kapsamında KOBİ'lere eğitim veriyor.

Kocaeli Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi ile ortaklaşa yürütülen projede 'İknanın İnşası' ve 'AB Pazarlarına Açılım ve Eşleştirme' konuları anlatıldı. Proje kapsamında KOBİ'lere danışmanlık, eğitim ve uluslararası iş geliştirme hizmetleri sunuluyor. Bu hizmetlerin en önemlilerinden eğitim faaliyetleri ise proje hedefinin altyapısını sağlanıyor. Eğitime katılan KOBİ'lere ilk olarak Prof. Dr. İsmail Üstel tarafından 'İknanın İnşası' konusunda eğitim verildi. Ardından 'AB Pazarlarına Açılım ve Eşleştirme' konusunda sinevizyon eşliğinde İdatşad Erdener KOBİ'lere bilgiler sundu.

Export 2 Europe projesi kapsamında 2010 yılında 19-23 Nisan tarihlerinde Almanya Hannover'den sonra, 5-9 Mayıs tarihlerinde İstanbul Yapı Fuarı'nda, 28 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Avusturya Graz'da, 6-10 Ekim tarihlerinde İstanbul CEBİT'te ve 30 Kasım-3 Aralık tarihlerinde Fransa Lyon'da eşleştirme faaliyetlerinde bulunulacak.

BÜYÜKŞEHİRDEN KOBİ'LERE KARİYER EĞİTİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 12:20:03
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 00:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?