5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Koca Grup’tan Gebze'ye sağlık ocağı

KOCA GRUP’TAN GEBZE'YE SAĞLIK OCAĞI

Kocaeli’nin Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Koca Grup tarafından Gebze’ye kazandırılacak sağlık ocağının belediye- sanayici iş birliğinin güzel bir meyvesi olduğunu söyledi.

Gebze’nin sanayi potansiyelinden yararlanmak ve ilçedeki sanayicilerle ortak projeler üretmek için çok yönlü görüşmeler yaptığını ifade eden Başkan Köşker, “Gebze büyük bir sanayi şehri. Fabrikalar ve organize sanayi bölgeleriyle çevrelenmiş Gebze’nin, sanayinin nimetlerinden de yararlanması gerekir. Belediye sanayici işbirliğini artırarak eğitim, sağlık, kültür, sanat ve spor alanlarında Gebze’ye yeni projeler, yeni tesisler kazandırmak istiyoruz” dedi.

Köşker, Gebze’deki organize sanayi bölgesi yönetimleri ile gerçekleştirdiği toplantıda sanayicilerin Gebze’ye yapabileceği katkıları değerlendirdiklerini belirterek, “Gerek ikili temaslarda, gerekse OSB yönetimleri ile yaptığımız toplantılarda Gebze için birlikte neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk. Görüşmelerimiz verimli geçiyor. Gebze’nin sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmasına ivme kazandırmak istiyoruz” dedi.

İlçede faaliyet gösteren Koca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Koca ile Cihangir Koca’ya Mevlana Mahallesi’nde yaptıracakları modern sağlık ocağı için teşekkür eden Başkan Köşker, “Bu güzel proje hayırsever işadamı Cengiz Koca ile Gebze Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün iş birliğiyle Gebze’ye kazandırılıyor. Belediyeye ait arsaya inşa edilecek sağlık ocağı Mevlana, Mustafapaşa ve Gaziler Mahallesi’ndeki vatandaşlara hizmet verecek. Koca Grup’a bu örnek davranışından dolayı Gebze halkı adına teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 14:43:05
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 19:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?