3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Kocaeli, 1. Çocuk Şenliği'ne hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Kocaeli’nde çalışan çocuklara ilişkin toplumsal duyarlılığı ve çözüm üretme kapasitesini geliştirme projesi" kapsamında 2-5 Haziran tarihleri arasında "Kocaeli 1. Çocuk Şenliği" gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda yürütülen projeye, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşları destek veriyor.

Sosyal ve Kültürel Yaşamı Geliştirme Derneği ile Kocaeli Yüz yüze Derneği yöneticileri, önceki gün proje için bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu başkanlık ederken, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Çiftçioğlu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Turgut Çakar, Sosyal ve Kültürel Yaşamı Geliştirme Derneği Başkanı Zafer Kıraç, Yerel Gündem 21 Koordinatörü Süleyman Durak ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri toplantıda hazır bulundu.

Çocuklara yönelik film, tiyatro, halk oyunları ve pandomim gösterilerinin de yer alacağı Kocaeli 1. Çocuk Şenliği’nde ayrıca, çeşitli üniversitelerden gelecek akademisyenlerin katılımıyla "Çocuk ve Yoksulluk" konulu sempozyumu düzenlenecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 19:34:07
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 11:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?