8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Kocaeli: 17 ağustos depreminin yıldönümünü yaklaşırken sivil toplum örgütleri biraraya geldi...

17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümü yaklaşırken, bu yıl farklı şekilde anma programı hazırlanması için Saraybahçe Belediyesi hazırlıklarını sürdürüyor.
İzmit'in Saraybahçe Beldesi Belediyesi öncülüğünde İzmit'teki sivil toplum örgütleri bir araya gelerek farklı bir anma programı üzerinde fikir alış-verişinde bulundu. Saraybahçe Belediyesi'nde düzenlenen toplantıya İl Sivil Savunma Merkez Müdürlüğü, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD), Bekirpaşa Belediyesi, Körfez Lions Kulübü, İzmit Büyükşehir Belediyesi'nden yetkililer katıldı. Toplantıda 17 Ağustos için bir hafta sürecek eğitim amaçlı bir program hazırlanması kararlaştırıldı.
Toplantıya katılan yetkililer, deprem felaketinin sadece bir gün düzenlenecek bir anma programı ile geçiştirilmemesi gerektiğini, bir hafta boyunca mahallelerde düzenlenecek eğitim toplantılarıyla halkın bilinçlendirilmesi gerektiğini söylediler. İlgililer ilerleyen günlerde yapılacak toplantılarla, 17 Ağustos anma programının netlik kazanacağını da ifade ettiler.
iha-kocaeli
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2004 Çarşamba 16:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?