8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Kocaeli: Oda ağırlıga dayanamadı 15 yaralı

Edinilen bilgiye göre olay, Erenler Mahallesi Aligalip Caddesi 47 numaralı evde saat 2100 sıralarında meydana geldi. Hüseyin Güzoğlu’na ait 2 katlı evin üst katında bulunan oturma odası, ahşap yer döşemelerinin eskimesi nedeniyle kızı Zehra Güzoğlu için okutulan mevlüt sırasında çöktü.

 Çökme sonucu 15 kişi yaralandı. Enkaz altından çıkartılan yaralılardan ev sahibinin eşi Müzeyyen Güzoğlu, Enbiye Doğan, Gülcan Köse, Dilaver Sevinç, Sevim Ceyhan, Nazmiye Yağcı, Dilek Arat, Ramise Demir Kocaeli Devlet Hastanesi’nde, İlknur Olcay, Şerife Arabacı, Hanife Karpak, Ferdana Ok, Fatma Kula, Nagihan Kula ve Birsen Kula ise İzmit SSK Bölge Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Enkazdan hafif yaralı olarak kurtulan Dilek Arat, evde mevlüt okunduğu sırada bir anda oturdukları odanın çöktüğünü ne olduğu anlayamadıklarını ve dolapların üzerlerine doğru geldiğini dile getirdi.

iha-kocaeli
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2004 Cumartesi 09:48:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ferdi Arat IP: 78.174.236.xxx Tarih : 21.03.2010 20:18:47

Evet bu olayı biliyorum cok kotu birşeydi ve de dilek arat benim annem'di ölen yok masallah cok sukur hamd olsun haNY hepimize ise gecmıs olsun diyorum Allah sabır versin herkese inş. Amin...