9
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaeli: Şarkıcı Sinan Özen sokak süpürdü...

Bayanlar ünlü sanatçıdan imza isterken, Özen'i öpebilmek için birbirleriyle yarıştılar. Özen daha sonra hayranlarının alkışları arasında sokağı süpürdü. Çevre konusunda titiz olunması gerektiğini dile getiren ünlü sanatçı Özen, "Kırk yıl düşünsem sokak süpüreceğim aklıma gelmezdi. Çevre konusunda duyarlı olmalıyız. Çevreyi evimiz gibi görmeliyiz ve daima temiz tutmalıyız" dedi.

Özen, ayrıca çeşitli yarışmalara katılan gençlere seslenerek, "Sanatçı olunmaz, sanatçı doğulur. Onun için arkadaşlarımız gerçekten yetenekleri varsı bu tür yarışmalara katılmalılar. Çevresinin dolduruşuna gelerek yarışmalara girmemeliler. Çünkü o zaman bu işin içerisinde tutunamazlar ve yok olurlar. Bu işi para için değil severek yapmalılar. Severek yaparlarsa, çalışırlarsa, sabır gösterirlerse başarılı olurlar ve o zaman zaten para kazanırlar" diye konuştu.


Sinan Özen, basın mensuplarının şarkıcı Nalan ile olan ilişkisini sorması üzerine aşkın da temiz olması gerektiğini dile getirerek, "Temiz toplum, temiz çevre gibi aşk da temiz olmalıdır. Herşeyin temizi güzeldir. İleriyi hiç kimse göremeyeceği için ilerisi için birşey söylenemez" şeklinde konuştu.

Uzunçiftlik Belediye Başkanı Yaşar Sönmez ve Uzuntarla Belediye Başkanı Ömer Hazer, Sinan Özen'e teşekkür ederek birer plaket verdi.

iha-kocaeli
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2004 Perşembe 10:28:56
Güncelleme :22 Temmuz 2004 Perşembe 11:58:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?