2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaeli polisine hizmet içi eğitim

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen temel trafik ve kaza inceleme eğitimini başarıyla tamamlayarak trafik polisi olmaya hak kazanan personel törenle sertifikalarını aldı. 

Trafiği denetlemek ve düzenlemekte görevli trafik kuruluşlarının eğitimli personel ihtiyacını karşılamak amacıyla İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Polisevi Sosyal Tesisleri Eğitim Salonu'nda başlatılan ve 5 hafta süren kurs sona erdi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve ilçelerden toplam 34 polis memurunun katıldığı kurs 175 saat sürdü. 

Kursun tamamlanması nedeniyle polis evinde tören düzenlendi. Kocaeli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polislerin katıldığı törende başarılı olan 34 polise sertifikaları verildi. Polislerin sertifikalarını veren Namal, polisliğin zor, traifik polisliğinin ise daha zor olduğunu belirterek, polisleri günün şartlarına hazırlamak için hizmet içi kurs ve eğitimlere büyük ağırlık verdiklerini söyledi. Namal kursların devam edeceğini ifade ederek, "Bizim amacımız çağın gereklerine uyan ve uyum sağlayabilen başarılı polisler yetiştirmektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 16:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?