30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Kocaeli'de bıçaklama vakaları: 7 yaralı

Kocaeli'nin Körfez, Gölcük ve Gebze ilçelerinde meydana gelen olaylarda 7 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, ilk olay, Gölcük İlçesi 19 Mayıs Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre sokak ortasında bir grup genç arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu R.E., B.M., B.G., G.T. ve A.T üzerlerindeki bıçakla birbirlerini hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaraladılar. Polis tarafından ifadeleri alınan şahıslar Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. 

Diğer olay ise Körfez İlçesi Çamlıtepe Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet olan M.G. ile H.D. yolda karşılaştılar. Bir süre sonra tartışmaya başlayan şahıslardan H.D. üzerinde bulunan bıçakla M.G.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak firar etti. Yaralı şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından Körfez Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. M.G.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis firar eden H.D.'nin yakalanması için araştırmasını sürdürüyor. 

Son olay da Gebze İlçesi Beylikbağı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, B.S. ile A.M. arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü çıkan münakaşa kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine A.M. üzerindeki bıçakla B.S'yi yaralayarak kayıplara karıştı. Yaralı şahıs Gebze Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis firar eden şüphelinin yakalanması için soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 18:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?