2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaeli'de iş kazaları: 5 yaralı

Kocaeli'de meydana gelen iş kazalarında 5 işçi yaralandı.


Alınan bilgiye göre ilk olay, İzmit Bahçecik Beldesi Kocaeli Serbest Bölge'de meydana geldi. Özel bir tersanede işçi olarak çalışan R.G., gemi tankı içinde montaj yaptığı sırada başına demir çarpmasıyla yaralandı.

Yaralı işçi, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Diğer olay ise İzmit Körfez Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Bir imalathanede işçi olarak çalışan R.D., flekis makinesi ile odun kestiği sırada, eldivenlerini makineye kaptırdı. Sol baş parmağı kopan işçi, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Gölcük ilçesinde faaliyet gösteren bir tekne fabrikasında ise F.Ü. isimli şahıs, işletmede yere saçılan malzemeleri topladığı sırada ayağının kaymasıyla yere düştü. Yaralanan şahıs kaldırıldığı Gölcük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Son iki olay da Körfez ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde meydana geldi. Evyap Liman Tesisleri'nde işçi olarak çalışan A.G., gemide çalıştığı sırada üzerine ağır bir cismin düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçi kaldırıldığı Körfez Devlet Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Marmara Tersanesi'nde işçi olarak çalışan A.K. de, montaj yaptığı sırada ağır bir malzemenin üzerine düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçi kaldırıldığı Körfez Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 19:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?