2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaeli'de kaçak akaryakıt operasyonu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlarda, akaryakıt kaçakçılığı yapan şebekeye üye olduğu belirtilen 30 kişi gözaltına alındı. 

Karamürsel ve Körfez ilçelerinde kaçak akaryakıt satışı yapıldığı ihbarı üzerine, polis şebeke elamanlarını takibe aldı. 

Polis ekipleri, Yalova ile Körfez ve Karamürsel ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri operasyonlarda 30 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar ile birlikte 51 bin 660 ton akaryakıt, 2 adet tabanca, 51 adet fişek 5 gram esrar, kaçak akaryakıtın taşınmasında kullanılan malzemeler, 2 balıkçı teknesi, 4 araç ele geçirildi. 

Şahısların kaçak akaryakıtı depolamak için evlerinin bahçelerinde toprak altında depolar yaptığı tespit edilirken, kamyonet kasalarının altına özel bölmeler yaptıkları ve kaçak akaryakıtı bir yerden bir başka yere bu şekilde taşıdıkları tespit edildi. 

Gözaltına alınan 30 kişiden 17'si emniyette ifadeleri alındıktan sonra serbest kalırken, Gökhan S., Olcay S., Cem U., Namık D., Mehmet Ali D., Ecvet D., Gökhan Y., Yusuf Sağdıç., Metin Şentürk., Önder Yılmaz., Zafer G., Yalçın Ç. ve Cengiz D., adli makamlara sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 12:35:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?