2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaeli'de trafik kazası: 5 yaralı

Kocaeli'de, bir otomobilin kontrolden çıkarak bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 4'ü İspanyol uyruklu toplam 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Tem Otoyolu üzerinde Alikahya beldesi Hyundai fabrikası yakınlarında meydana geldi. Ankara'dan İstanbul'a seyrederken yoldaki su birikintisine düşen Turgay Y. idaresindeki 34 TJ 8170 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak su kanalına uçan aracın sürücü Turgay Y. ile İspanyol uyruklu Blanko Pedro, Antonyo Pedro, Serrano Trevijeno ve Jaime Cabellero yaralandı.

Yaralılar, kaldırıldıkları Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan sürücü Turgay Y., Blanko Pedro ve Antonyo Pedro'nun hayati tehlikeyi atlatamadığı, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2008 Pazar 18:01:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yücel karbuz IP: 78.175.222.xxx Tarih : 2.03.2008 22:16:45

yardım yapalım derken birilerinin çanını yakmıyormuyuz, 112 ne işe yarar, ne olur biraz daha dikkat edelim ütfen belkide o insanları kurtaralım derken hayatlarını tehlikeye sokmuş oluyoruz.onun için hastaya sarılmaktansa telefona sarıl en yakın sağlık kurumunu ara ben ce daha sağlıklı olur.yardım sever insanlar için bunları yazmak istedim.allah yardım sever insanlardan razı olsun.sağlığından olan tüm insanlara acil şifalar diliyorum...