2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaeli'den kitap bağışı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Şehit Piyade Necmettin Özbay İlköğretim Okulu'na kitap bağışı yaptı. 

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden gelen kitap talebi üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü, istenilen kitaplardan daha fazlasını topladı. "Alo Kitap Hattı" vasıtası ile Büyükşehir Belediyesi'ne ulaşan Yüksekova Şehit Piyade Necmettin Özbay İlköğretim Okulu yetkilileri, öğrencilerin en çok kitap konusunda ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü, elinde bulunan ve aralarında Temel Britanica, Büyük Larousse, Meydan Larousse gibi önemli eserlerden oluşan kitapları, Yüksekova'ya gönderdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Nebi Güdük, "Çocuklarımızın bilgilerini ve kültürlerini artırmak için kitap yardımı yapıyoruz. Yüksekova'dan gelen talebi değerlendirip, onlara kitap gönderdik. Bu kitaplar sayesinde oradaki öğrencilerimiz bir çok bilgiyi edinmiş olacak. Bu kitaplar onların eğitim süresinde kaynak oluşturacak. Bundan sonra da yardımlarımız artarak devam edecektir" dedi. 

Nebi Güdük, 321 82 36 numaralı "Alo Kitap Hattı"nı arayanların ellerindeki kitapları bağışlayabileceğini, kitaba ihtiyacı olan okulların da bu sayede kendilerine ulaşabileceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 11:52:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?