3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Kocaelili hokeyciler ikinci oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi takımı 1. ligde Türkiye ikincisi oldu. Türkiye 1. Buz Hokeyi liginde şampiyonluk mücadelesi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi takımı, önceki gün nefeslerin tutulduğu final maçında Ankara Polis Akademisi’ne 7-3 yenildi. Buz Hokeyi takımı, şampiyonluk mücadelesini ikincilikle tamamlamış oldu.

Final maçına eşi Behiye Karaosmanoğlu ile birlikte gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çekişmeli maçı büyük bir keyifle izledi. Maçı ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Munir Karaloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Buz Sporları Federasyon Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Gökmeci, sinema sanatçısı Cihan Ünal ve çok sayıda sporsever izledi.

Kocaelispor Buz Hokeyi tamının, kadrosunda çok önemli yabancı hokeyciler bulunduran Ankara Polis Akademisi karşısında göstermiş olduğu performans, izleyenler tarafından büyük bir taktirle karşılandı.

Baştan sona büyük bir çekişme içinde geçen maçı, Ankara temsilcisi kazandı. Tamamı Kocaelili sporculardan oluşan Büyükşehir Belediyespor buz hokeyi takımı ise izleyenler tarafından alkışlanarak sahadan ayrıldı. Kocaelispor Büyükşehir Belediyespor takımı, önümüzdeki sezon ise şampiyonluk hedefliyor.

BAŞKANDAN KUTLAMA

Başkan Karaosmanoğlu ve Federasyon Başkanı Dökmeci, maçın ardından takımların kupa ve madalyalarını takdim etti. Karaosmonoğlu "Bu turnuvada şampiyon olan Polis Akademisini tebrik ediyorum. Mücadeleyi bırakmayan ve bizlere güzel bir müsabaka izleterek, Türkiye ikincisi olan kendi takımımızın teknik kadro ve tüm oyuncularını gönülden kutluyorum" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2005 Pazartesi 17:32:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?