30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Kocaeli'nde 6 kişi zehirlendi

Kocaeli genelinde meydana gelen olaylarda 5 kişi içtikleri haptan, bir kişi ise çamaşır suyundan zehirlendi.


Alınan bilgiye göre ilk olay Derince ilçesinde meydana geldi. Yenikent Mahalle'sinde ikamet eden Ş.S., erkek arkadaşı ile tartıştığı iddiasıyla üzüntüsünde çok sayıda ilaç içerek intihara kalkıştı. Aynı mahallede oturan Ş.Y. ise bilinmiyen bir sebeple çok sayıda hap içerek zehirlendi. Her iki şahıs yakınları tarafından kaldırıldıkları Derince Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


Derince Sırrıpaşa Mahallesi'nde ise S.K. rahatsızlığından dolayı çok sayıda ilaç içerek zehirlendi. Yakınları tarafından Derince Devlet Hastanesi'ne kaldırılan S.K. tedavi altına alındı. Gölcük'te meydana gelen 2 ayrı olayda ise Donanma Mahallesi'nde oturan A.G. okuldaki dersleri yüzünden girdiği bunalım sonucu fazla miktarda hap içerek intihara kalkışırken, Yenimahalle'de oturan K.B. ise girdiği bunalım sonucu çamaşır suyu içti. Zehirlenen her iki şahıs kaldırıldıkları Gölcük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şahısların hayati tehlikeleri atlattıkları öğrenilirken, polis olaylarla ilgili soruşturma başlattı.
Körfez'de meydana gelen son olayda ise Esentepe Mahallesi'nde oturan S.B. isimli çocuk evde açık bırakılan ilaçtan içerek zehirlendi. Yakınları tarafından Körfez Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuk tedavi altına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 20:24:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?