30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Kocaeli'nde 7 PKK'lı tutuklandı

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde bir otomobilin içinde ele geçirilen çok miktarda patlayıcıyla ilgili terör örgütü PKK üyesi oldukları öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı. Teröristlerin hedefinin İzmit'teki önemli bazı sanayi kuruluşları olduğu öne sürüldü.

Bir ihbar üzerine Tütünçiftlik Mevkii'nde dün gece durdurulan bir otomobilde polis tarafından arama yapıldı. Otomobilin bagajında tahrip gücü yüksek patlayıcılar bulundu. Polis yetkilileri, patlayıcının cinsi ile ilgili bilgi vermekzen, olayla ilgili PKK ile bağlantılı 7 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Olayla ilgili operasyon başlatan polis, teröristlerin hedeflerinin neresi olduğuna ilişkin bir açıklama da yapmadı. Önemli sanayi kuruluşları çevresinde güvenlik tedbirlerini artıran polis, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.
Hürriyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2007 Cuma 16:44:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
merve arslan IP: 88.241.14.xxx Tarih : 23.03.2007 00:32:00
lanet olsun pkk lılara vatanımı ve milletimi sevmeyen bu ülkede yaşamaya layık değiller. düzeni bozmak isteyenler uğraşmasınlar türk milleti bölünmez bu bir gerçek.vatanımı milletimi ülkemi sevömeyen üleden gitsin.