30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Kocaeli'nde oyun dayağı

Kocaeli'nin Alikahya Beldesinde 3 genç, sigarasına oyundan kaynaklanan tartışma sonrasında bir genci sopalarla öldüresiye dövdüler. 

Alınan bilgiye göre, olay Alikahya Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Orhan K. (27) kahveden çıktıktan sonra motosikletle evine doğru gittiği sırada arkasından gelen kimliği ve plakası tespit edilemeyen araç kendisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan motosiklet, yol kenarındaki çalılıklara girdikten sonra durdu. Daha sonra araçtan inen eli sopalı şahıslar Orhan K.'ye saldırdılar. Beyzbol sopaları ile genci öldüresiye döven gençler genci ağır yaralı vaziyette bıraktıktan sonra olay yerinden kaçtılar. Çevreden yetişen yakınları tarafından ağır yaralı olarak bulunan Orhan K. kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Orhan K.'nin kafasında, kollarında, göğüs kafesinde ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu tespit edildi. 

Yaralı gencin tedavisi devam ederken, olayı haber alarak hastaneye gelen yakınları olayın sigarasına oynanan bir oyundan kaynaklanan eski husumete dayandığını söylediler. Gencin yakınları olayı azmettiren şahsın ismini güvenlik güçlerine bildirdi. Olayın ardından soruşturma başlatan jandarma, olaya karıştığı iddia edilen şahıslardan İ. P. (35), H. P. (29) ile Ö. P. (22) 'yi olayda kullandıkları suç aleti sopalarla birlikte gözaltına aldı. Jandarmada ifadaleri tamamlanan şahıslar Cumhuriyet Savcısının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, olayla ilgili araştırma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 13:55:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?