2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaelispor, çıkışını sürdürmek istiyor

Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında kendi sahasında Denizlispor'u mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan Kocaelispor, Antalyaspor maçı ile çıkışını sürdürmek istiyor.

Antalyaspor maçı ile ilgili soruları cevaplayan Kocaelispor Kulübü Basın Sözcüsü Sami Durmuşoğlu, "3 puanı aldık, bundan sonra bir periyot oluşturmak istiyoruz. Biraz daha puanlar alıp ligde iyi yerlere gelmek istiyoruz. Antalyaspor ile Kocaelispor kardeş kulüpler ve çok güzel maç olacağına inanıyorum. İnşallah sevinen taraf biz oluruz. Antalyaspor yeni hocası ile bir çıkış yakaladı ve puanlar aldılar. Güzel bir direnç var karşımızda, ama bizde üzerimizdeki stresi attık ve moralimiz yerine geldi. Bizde Antalyaspor'un yaptığını yapmak istiyor ve bu haftaki galibiyetimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Futbolcuların oldukça moralli olduğunu kaydeden Durmuşoğlu, "Futbolcularımız sahada çıkıp stresten yoksun rahat maç oynayacaklardır. Eskiden hep son 20-25 dakikada maç kaybediyorduk, artık takımımız 90 dakika koşuyor ve pres yapıyor. Denizlispor maçı ile gördük ki son dakikalarda maçı kendi lehimize çeviren taraf biz olduk. 3 puanı almak istiyoruz" diye konuştu.

Denizlispor galibiyetiyle büyük moral Kocaelispor, bugün Antalya'ya giderek, Talya Otel'de kampa girecek.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 23:15:30
Güncelleme :20 Kasım 2008 Perşembe 23:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?