2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaelispor 3 puan almaya hazırlanıyor

Ligde kötü gidişata dur demek isteyen Kocaelispor, Eskişehirspor deplasmanına 3 puan parolasıyla çıkmaya hazırlanıyor. Kocaelispor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Kazanmayı hak eden kazansın, bu takım da biz olalım" dedi. 

İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran tecrübeli teknik adam, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçıyla ilgili olarak, "Bu işin muhabbeti yok. Eskişehirspor ile kendi evinde oynayacağız, onların 3 puanı var diye bizim takımımız korkuyla oynamaz. Biz görev geldik ve ilk maçımız Eskişehirspor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın demeçlerini okuyoruz. Aynı söylemler bizim için de geçerlidir. İki takım adına da çok zor bir puan mücadelesi olacak. Gönül istiyor ki, centilmence bir maç olsun. Kazanmayı hak den kazansın, bu takım da biz olalım" diye konuştu. 

Ortada vahim bir durumun olmadığını ifade eden Vural, "Geçmişi başarılarla dolu oyunculara sahibiz. Bu oyuncular futbolu unutmuş değiller. Böyle bir problem yaşanmış, ancak bu problemi herkes yaşıyor. Şu anda Fenerbahçe de yaşıyor. Kendi akışı içerisinde herşey düzelecektir" şeklinde konuştu.

"KADRODA ACİL DÜZENLEME YAPACAĞIZ" 

31 kişilik bir kadroya sahip olduklarını kaydeden Vural, "3 kaleci 28 futbolcu var. Pazar gününden itibarende her gün toplantılar yapıyoruz, 4 antrenman yaptık. Bunlar neticesinde küçük küçük oyuncularla ilgili kanattler oluşmaya başladı. Karomuzdaki oyuncu sayısı çok fazla. Normal bir kadroda 20 kişi bulunsa sakatlık olduğu zaman alt yapıdan futbolcu alınır. Burda böyle bir durum söz konusu değil. Biz, herşeye rağmen kadro sayısını en aza indirmeye çalışacağız. Kadromuzu 27'ye düşürüp durumu değerlendireceğiz. Şu anda antrenman yapamıyoruz. Antrenman yaparken 31 oyuncu da 8 kişi dışarıda kalıyor. Antrenmanda bile oynatamadığımız insanlara yazık değil mi" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 16:52:15
Güncelleme :1 Ekim 2008 Çarşamba 16:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?