2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaelispor çıkışa geçmek istiyor

Hafta sonu deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Kocaelispor'da çalışmalar devam ederken, Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Ankaspor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi. 

İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Başkan Gürkan, 3 haftadan beri son dakikada gelen gollerle puan kaybettiklerini ifade etti. Bu şanssızlığın bir yerde kırılacağını belirten Gürkan, "Ama bunu nerde kıracağımızı ben bilemiyorum, bu futbolcuların bileceği bir olay. Şanssız maçlar kaybediyoruz. Ama bir an önce toparlanıp önümüzdeki mücadeleleri almak zorundayız. Çünkü rakiplerimizde puan almaya başladı. Bundan dolayı en kısa zamanda toparlanmamız gerekiyor. Bu hafta Ankaraspor maçı ile çıkışa geçmek istiyoruz. Ankaraspor şu anda iyi gidiyor moralli durumdalar. Biz kötü başladığımız için lige puan sıkıntımız var. Ankaraspor takımını yenecek kapasitedeyiz. İnşallah bu hafta Ankaraspor takımını yener rahat bir nefes alırız. Oyuncular istekli çalışıyorlar. Bu çalışmalarının karşılığını sahada oynadıkları oyunlar bize gösteriyorlar, ama şanssızlıktan dolayı bazı sıkıntılar çekiyoruz. İnşallah Ankaraspor maçında bu şanssızlığı kırıp moral ve motivasyonlu bir şekilde Ankaragücü maçına hazırlanırlar" dedi.
 
Fenerbahçe maçında takımın iyi olduğunu söyleyen Başkan Serhan Gürkan, "Fenerbahçe'nin ilk gölünde hakem bariz bir faulümüzü vermedi. Mücadeleyi fazla oynattı konusunu, bu işi profesyonelce bilen birisine sormamız lazım. Benim gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe'li oyunculara çok fazla müsamaha gösterdi. Uğur Boral ceza sahası içinde kendisini yere attı, oyundan atması lazımdı ama atmadı, Alex ve Semih'ede aynı şeyler oldu. Sanki saha içinde onların bir dokunulmazlığı varmış gibi bir pozisyon oldu. Daha ne söyleyeyim hakemlere. Bazı takımları çıkaralım, öbür takımları ligde tutalım, 4-5 takım kendi aralarında oynasın. Ondan sonrada Avrupa'ya gittikleri zaman transit geri gelsinler. Bu hakemlere eğitim anlamında daha iyi şeyler yaptırmak gerekiyor. Hakemlerin eğitmenlerine ve sorumlularına bunları iyi anlatmak lazım, iyi analiz etmeleri lazım. Bizim canımız yanıyor, Fenerbaçe'nin hakeme ihtiyacı yokki, Fenerbahçe ile bizim bütçemiz ortada. Ama dişe diş bir mücadele oldu" şeklinde konuştu. 

Ankaraspor maçı hazırlıklarını KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde sürdüren Kocaelispor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural oyuncularını sık sık uyardı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda yeşil-siyahlı oyuncular düz koşunun ardından 5'e2 pas-press ve birebir çalım, defans ve gol çalışma yaptı. Aylardır takımdan uzak olan Ahmet Dursun, antrenmana katılırken, PAF takım kalecisi Semih'de A takım ile birlikte çalıştı. Volkan Bekiroğlu ve Dusan takımdan ayrı düz koşu yaparken sakatlığı bulunan Fran Sergio çalışmalara katılmadı. Antremanı Başkan Serhan Gürkan ve İdari Menajer Cengiz Sert saha kenarından takip etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 21:30:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?