2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaelispor galibiyete hazırlanıyor

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Kocaelispor maça galibiyet parolası ile hazırlanıyor. 

Kocaelispor Tesisleri'nde Teknik Direktör Yılmaz Vural nezaretinde çalışan Yeşil-siyahlı oyunculardan sakatlıkları bulunan Muhammet Özdin ve Serhat Akın takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu iki oyuncuya daha sonra Volkan Bekiroğlu da katıldı. 

Kocaelisporlu futbolcular Tolga Seyhan ve Bülent Bölükbaşı, Trabzonspor maçının çok zor geçeceğini ancak kendilerinin de çok iyi bir çıkış yaptıklarını alt sıralardan kurtulmak için kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Teknik Direktör Yılmaz Vural, antrenman öncesinde Serhat Akın ile bir süre baş başa görüşürken daha takımı orta sahada toplayarak kısa bir toplantı yaptı. Oyuncular bir süre düz koşu yaptıktan sonra dar alanda pas çalışması yaptı. Kaleciler takımdan ayrı çalışırken, antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla devam etti. Yeşil-siyahlı oyuncuların oldukça hırslı oldukları gözlenirken futbolcuların hırsı göz doldurdu. 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 18:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?