2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaelispor gözünü kupaya dikti

Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan, Vestel Manisaspor ile bugün oynayacakları Fortis Türkiye Kupası maçını kazanarak kupada da olduklarını göstereceklerini söylerken, ligde Bursaspor ile oynayacakları maça da mutlak 3 puan için çıkacaklarını belirtti. 

Pasha Palas Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Gürkan, "İlk önce Vestel Manisaspor maçımız var. Bugün centilmence bir müsabaka oynamak istiyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Taraftarlarımıza kupada da olduğumuzu gösteririz. Hafta sonu ligde oynayacağımız Bursaspor maçı da çok önemli. O mücadelede mutlak 3 puan almak zorundayız. İnşallah 3 puanın sahibi biz oluruz" dedi. 

'Yemeğe katılan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile hakem hataları konusunda bir görüşmeniz oldu mu ?' sorusuna Başkan Gürkan, "Federasyon başkanımız ile her zaman beraberiz. Sağolsun bize desteklerini veriyor. Biz de medeni bir şekilde sorunlarımızı kendisine aktarıyoruz. Biz Sayın Mahmut Özgener ve yönetimine güveniyoruz. Hakemlerle ilgili ufak tefek problemler oluyor, ama bunların da art niyetli olmadığını bildiğimiz için önümüzdeki günlerde düzelecek diye düşünüyoruz. Sonuçta sadece bize yapılan bir şey değil. Anadolu kulüplerine karşı yapılan hatalar oluyor, onlar da kendi aralarında istişare ediyordur" şeklinde cevap verdi. 

İftar yemeğine katılımın az olduğunun hatırlatılması üzerine ise Gürkan, "Biz zaten 60 kişilik bir iftar yemeği organizasyonu yapmıştık. 10-11 kişi gelemedi. Bizim yaptığımız buydu zaten. Her insanın fazlaca iftar programı olduğu için biz organizasyon yapmadık. Yaptığımız organizasyon bu kadar. Federasyon başkanımızı, eski futbolcularımızı ağırlamak için düzenledik. Çünkü yenilerle zaten hep birlikteyiz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 14:09:49
Güncelleme :24 Eylül 2008 Çarşamba 15:57:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?