2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaelispor puan kaybetmek istemiyor

Oynadığı son 3 lig maçında son dakikalarda yediği gollerle puan kaybeden Kocaelispor, kaybettiği puanları Ankaraspor karşısında telafi etmeye çalışacak. 

KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde Ankaraspor maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil-siyahlı ekip, maça 3 puan parolası ile çıkmaya hazırlanıyor. Ankaspor maçının zor geçeceğini ifade eden Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Bizim bir şanssızlığımız var ama onun yerine biraz daha dikkatli olmamız gerekir. Bunlar geçti artık, her oynanan maçta yapılanların diğer oynanan maçta yapılmaması için bir antrenman vardır. Bunları siz her maçtan maça tamamlarsanız ideali yakalamanız mümkün olur. Bizde çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz. Bu hafta Ankaraspor gibi daha farklı bir ekiple oynayacağız. Hemen hemen oyun tarzı sahadaki dizilişleri, yapmak istedikleri Fenerbahçe'nin aynısı. Zorlu bir ekip, ligin en iyi top yapan oturmuş ve organize olmuş bir takımıyla oynayacağız. Onların düşündüğü gibi bizimde düşüncemiz 3 puan alabilmek. Türkiye'de artık deplasman veya iç sahada oynamak bir avantaj değil. Bu avantajı göremiyoruz. Örneğin biz evimizde 4 maç oynadık, 4'ünüde kaybettik. Bizde Ankara'da içerdeki maçların telafisini yapmak adına bir uğraş vereceğiz, başarırsak ne mutlu bize" dedi. 

Vural, antrenmanda futbolcularını sık sık uyardığının hatırlatılması üzerine, "Antrenman, teknik adamların uyarı yapması, oradaki eksiklikleri gidermek adına çalışma yaptığı yerdir. Bu yüzden sık sık uyarılarda bulunuyoruz. Bizim kendi kafamızdaki futbol yorumunun oluşabilmesi adına gerekleri neyse, bunu arkadaşlarımızdan istiyoruz. Görmediğimiz yerde onlara müdahale ediyoruz, gördüğümüz yerde onları övüyoruz. Çalışmalarımız çok keyifli geçiyor. Toplumda geçen haftanın bir beklentisi olabilir. 3 haftadır 90+5'nci dakikalarda gol yiyoruz. Takımda bir moral çöküklüğü yok. Profesyoneliz, o günkü şartlarda o mücadeleyi verdik, böyle bir şey yaşadık. Gönül istiyor ki, bunları tekrar etmeyelim ve en azından puan alması mümkün olan maçlardan puan alıp çıkalım" cevabını verdi. Kocaelispor bugün basına kapalı bir antrenman gerçekleştirecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 12:30:50
Güncelleme :22 Ekim 2008 Çarşamba 12:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?