2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaelispor'a bayram izni yok

Kocaelispor'da kötü gidişata dur demek için kolları sıvayan yeni Teknik Direktör Yılmaz Vural, futbolcularına bayram izni vermedi. Teşhisi koyduğu belirten Teknik Direktör Yılmaz Vural, sıranın tedavide olduğunu ifade etti. 

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Takımın yeni doktoru benim. Bütün futbolcularımla görüştüm. Konulara dört dörtlük hakimim. Teşhis tamam, sıra tedavide. Bursaspor maçı geride kaldı. Geçmişi eleştirmek için burada değilim. Bir şeyler yaşanmışki buradayım. Sonuç ortada, 5 maç 1 puan. Elbette bu böyle devam etmeyecek. Futbolcularımla her şeyi konuştum. Olaylara tamamıyla hakim durumdayım. Konuya tüm şehir olarak bakmamız gerekiyor. Tesiste çalışan çaycısından, işadamına, medyasından bu kulüple özdeşleşmiş herkes, taşın altına elini koymalı" diye konuştu. 

Yeşil-siyahlı takımda hala Bank Asya 1. Lig'de mücadele ettiği havasının hakim olduğunu ifade eden Yılmaz Vural, "Kocaelispor, Turkcell Süper Lig'de mücadele ediyor, herkesin ivedilikle Bank Asya 1. Lig havasından kurtulması gerekiyor. 

Gözlemlediğim kadarıyla bu hava halen hüküm sürüyor. Takımın hazırlıklara başladığı tarihe bakıyorum, 12 hafta geçmiş. Bu da eder 3 ay. Sonuç ortada. Şifa arayan hasta doktor değiştirirmiş. Hasta bana geldi. Bir önceki doktorun yaptıklarını iyi analiz etmem gerekir ki hastalığa ona göre teşhis koyayım, ilacı yazayım. Başkan Serhan Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Bursaspor maçı sonrası gece 03.00'e kadar oturduk. Her türlü yetkiyi verdiler, sağolsunlar. Ben bu kulübün artık bir çalışanıyım. 23 yıllık Süper Lig deneyimim var. Kocaelispor, kolay bir takım değil. Örnek vermek gerekirse, küçük bir Fenerbahçe. Kadroda 31 isim var. Bu sayı 23 olmalı. Hadi diyelim bu sayı 25 olsun. 6 isim çok fazla" dedi. 

Öte yandan Kocaelispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde Teknik Direktör Yılmaz Vural nezaretinde gerçekleşen antrenmanda futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi. 

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural futbolcuları ile tek tek ilgilenerek yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulundu. Sakatlıkları bulunan Serhat Akın, Kemal Aslan, Ahmet Dursun ve Musa Büyük, bugün sabah saatlerinde tedavi olmak için İzmir'e gitti. 

Kocaelispor, yarın yapacağı antremanla hazırlıklarını sürdürecek.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 16:10:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?