2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaelispor'a futbolcu desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaelispor arasında yapılan altyapı iş birliği tüm hızıyla devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi, altyapıdan yetiştirdiği 7 futbolcuyu daha Kocaelispor'a verdi. Futbolcular, bu sene kurulan Akademik Lig'de oynayacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun altyapıya daha çok önem verilmesini istemesi üzerine başlatılan Kocaelispor altyapı hamlesi tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Kocaelispor Süper Genç takımına futbolcu veren Büyükşehir Kağıtspor, bu kez Akademik Lig'de oynayacak 1994 ve 1995 doğumlu 7 futbolcusunu Kocaelispor'a verdi. Bu futbolcuların Kocaelispor'a verilmesiyle ilgili olarak Seka Park Otel'de tören düzenlendi. Törene Büyükşehir Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir, Kocaelispor'un altyapıdan sorumlu yöneticisi Levent Kılıçarslan, Büyükşehir Kağıtspor yöneticisi Cemal Terzi, Büyükşehir Kağıtspor altyapı antrenörü Hasan Karaosmanoğlu ile Kocaelispor'a transfer olan futbolcular ve velileri katıldı.
 
Büyükşehir Kağıtspor'dan Kocaelispor'a transfer olan Tümay Yavuz, Burak Balaban, Enes Yavuz, Mustafa Sezer, Timurhan Duman, Batuhan Karakaş ve Furkan Okan, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl kurulan Akademik Lig'de forma giyecek.
Marmara Bölgesi'nde bulunan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Bursaspor, Sakaryaspor ve Kartalspor gibi profesyonel kulüplerin mücadele edeceği Akademik Lig 24 Ekim'de başlayacak.
(RFK-OMR-EE-CC-S)

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 15:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?