2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

'Kocaelispor'a yakışmadı'

Ankaraspor, Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında Kocaelispor'u sahasında 4-0 yenerek son altı haftada topladığı puan sayısını 16'ya yükseltti.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kocaelispor karşısında güzel bir oyunla üç puana ulaştıklarını belirterek, "Bu sezonun en keyifli maçlarından birini oynadık. Kocaelispor dirençli bir takım. İlk yarıda biraz konsantrasyon eksikliği yaşadık. Maçın kırılma noktası ilk yarıda kale çizgisinden Özer'in çıkarttığı pozisyondu. Daha sonra bir şans golüyle 1-0 öne geçtik. İkinci yarının hemen başında ikinci golü bulduktan sonra maç tamamen bize döndü. Çok koşan ve disiplinli bir takımız. İşler yolunda gidiyor. Bunu daha iyiye götürmek istiyoruz" diye konuştu.

Kocaman, futbolcularının oynadıkları futboldan zevk aldığını ve bunun başarılarındaki kilit nokta olduğunu söyledi. Kocaman bir soru üzerine ise üst üste kazanılan 3-4 maçtan sonra önlerine hedef koymanın saçma bir durum olacağını, hedeflerinin her hafta doğruları daha iyi yapmak olduğunu ifade etti.

Yılmaz Vural'ın cezası nedeniyle basın toplantısına katılan Kocaelispor Yardımcı Antrenörü Mehmet Demirtaş, Kocaelispor'a yakışmayan bir futbol oynadıklarını belirterek, "Ankara'ya ümitli gelmiştik. Ama düşündüklerimiz ve sahadaki uygulamalar birbirini tutmadı. Kocaelispor'a yakışmayan bir sonuç aldık. Kocaelispor büyük bir camia. Bu kötü günleri aşacağız. Kendimize çeki düzen vererek, bu kaostan çıkacağız. Bunun için de sert tedbirler alacağız" dedi.

Ankarasporlu futbolcular Erhan Güven, Mehmet Özdemir, Hürriyet Gücer ve Mehmet Çakır, Kocaelispor karşısında güzel bir oyunla farklı bir galibiyet almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini söyledi.

Kocaelisporlu futbolcular Murat Hacıoğlu ve Ahmet Dursun, Ankaraspor karşısında çok kötü bir futbolla mağlup olduklarını belirterek, bulundukları kötü durumdan çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 17:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?