2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaelispor'da mağlubiyet şoku

Beşiktaş karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen sahadan 5-2 yenilgiyle ayrılan Kocaelispor'da farklı yenilginin şoku yaşanıyor.


Basın Sözcüsü Sami Durmuşoğlu, Beşiktaş karşısında alınan farklı yenilginin şokunu yaşadıklarını belirterek, "2-0 öne geçtiğimiz maçı 5-2 kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şoktayız, ancak gördük ki takımımız gerçekten savaşıyor. İlk maçlarda 45 dakika olan oyun tempomuz, yeni hocamızın gelmesiyle 65. dakikaya kadar yükseldi. Maçın ilk 15 dakikasında 2 gol bulduk, son 15 dakikasında 3 gol yedik. Talihsizlik hala peşimizi bırakmıyor. Hatalarımızı gördük. Takımımız hatalar yapsa da bunlar düzelecek. Ama ben iyi yolda olduğumuza inanıyorum" diye konuştu.


Oyuncu değişikliğinde geç kalındığını ifade eden Durmuşoğlu, "Defansımızla birlikte kalemizde de çok az hatalar vardı. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.
Bir takım önlemler aldıklarını hatırlatan Durmuşoğlu, "Yapılan hatalar, yapılması gerekenler Denizlispor maçına kadar tekrar oturup konuşulacak" diye konuştu.
Denizlispor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Durmuşoğlu, "Lig cadı kazanı gibi. Üst üste 3 maçı kazansak düşme potasından kurtulacağız. Bir seri yakalamak istiyoruz. İnşallah Denizlispor maçıyla bunu gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 17:51:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?