2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kocaelispor'da yeni aday

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor'da Pazar günü yapılacak kongre öncesi yönetim kurulu üyesi Sinan Sipahi, kulüp başkanlığına adaylığını açıkladı. 

Suadiye beldesindeki çifliğinde bir basın toplantısı düzenleyen yönetim kurulu üyesi Sinan Sipahi, 5. büyük olma ideali olan bir camia olan Kocaelispor'da güçlü ve borçsuz bir yönetim oluşturmak için başkanlığa aday olduğunu belirterek, "Bizim de içinde olduğumuz yönetim kurulumuz Kocaelispor'umuzu 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkardı. Ancak yönetim ve kulüp içinde gördüğümüz bazı eksiklikler bizi adaylığa zorladı. Başkan Serhan Gürkan ile görüştük. 'İki başkan adayı adaylıktan çekilsin, ortak bir isim başkanlığında, seçime girecek yönetim kurulu adaylarının içerisinde oluşacak ortak bir yönetimle seçime girelim' dedik. Ancak teklifimize olumlu cevap alamadık. Bu vakitten sonra da tek bir listenin içinde olmayacağız. Bizim yönetimimizde Kocaelispor maddi olarak kendine yeten bir kulüp olacak. Şu anki yönetim kurulumuza girecek arkadaşlarımız 11 milyon YTL'yi bizzat ceplerinden kulübe katkı olarak sunacaklar. Yıl içinde oluşuturacağımız kaynaklar ile 30 milyon YTL'lik bir bütçeyle yönetime talibiz. Mevcut kadronun yüzde 80'ini gönderip en az 15 tane Süper Lig tecrübesi olan oyuncu transfer edeceğiz. Teknik Direktör Engin İpekoğlu ile seçimi kazandıktan sonra tekrar görüşeceğiz. Biz yönetim kurulu olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne sırtını dayayan bir yönetim olmayacağız" ifadelerini kullandı. 

Basın toplatısında Sinan Sipahi'nin yönetim kurulunda görev alacak 15 yönetici adayı katıldı. Sinan Sipahi, yönetime 5 kişi daha dahil edeceklerini, ancak isimleri kongre günü açıklayacaklarını sözlerine ekledi. 

Kocaelispor'da pazar günü yapılacak kongrede Kulüp Başkanı Serhan Gürkan ile yönetim kurulu üyesi Sinan Sipahi, başkanlık için yarışacak.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 14:41:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?