6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Kocamın yanındayım!

CİNSEL ORGANI KESİLEN ADAMA KARISI SAHİP ÇIKTI

Kocaeli'nde, birlikte yaşadığı kadın tarafından kızına tacizde bulunduğu iddiasıyla cinsel organı kesilen adama eşi sahip çıktı.

Geçtiğimiz günlerde N.B. isimli kadın, kızını taciz ettiği iddiasıyla birlikte yaşadığı H.Ö.'nün cinsel organını kesmişti. Olaydan sonra cinsel organı ameliyatla dikilen H.Ö., kendisi hakkındaki taciz iddialarını yalanladı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altında olan H.Ö., "Ben Zonguldak'tan Kocaeli'ne gelirken N.B. zorla peşime takıldı. 'Kendimi öldürürüm, intihar ederim, arkamda mektup bırakırım, başın belaya girer' diyerek beni sürekli tehdit ediyordu. Beni sürekli eşimden boşanmaya zorluyordu. Böylece yanıma geldi ve tuttuğumuz evde yaşamaya başladık. N.B.'nin psikolojik problemleri vardı ve kızı ile daha önceleri de ufak tefek tartışmalarımız olmuştu" dedi.

N.B.'nin kendisini yaraladığı geceyi anlatan H.Ö., "O gece eve gitmeden 5 dakika önce telefonda N.B.'ye eve geleceğimi söyledim. Eve gittiğimde N.B. ve kızı G.Ö. (16) henüz uyumamıştı. Eve gittiğimde G.Ö. bağırarak konuşuyordu ve ben saatin geç olduğunu belirterek bağırmamasını söyledim. Bunun üzerine bana karşılık verince dayanamayıp bir tane tokat attım. Kızına tokat attığımı gören N.B. hemen biber gazı ile geldi, kızına da bir sopa verdi ve bana saldırmaya başladılar. Ben biber gazından etkilenince N.B. elindeki bıçakla beni bacağımdan yaraladı. Bunun ardından yaraya tampon yapmak için banyoya girdim. Onlar da anne-kız polis çağırmak için dışarı çıkmış. Daha sonra ben banyoda kendimden geçmiş halde yaramı temizlemeye çalışırken, N.B. hırsını alamamış olacak ki, elindeki bıçakla cinsel organımı kesti. Kan kaybından dolayı kendisine karşılık verecek durumda değildim" şeklinde konuştu.

N.B.'nin kızı G.Ö'yü taciz ettiği iddialarını yalanlayan H.Ö., "Taciz iddiaları kesinlikle asılsızdır. Kendisinin akli dengesi yerinde değil. Birilerinin akıl verdiğini düşünüyorum. Daha önceki eşinden maddi problemler sebebiyle ayrılmıştı. Zaten bu olaydan önce eşimle olan boşanma davasını geri almıştım. Bu olayın sebebinin bu olduğunu düşünüyorum, kendisinden şikayetçi olacağım" ifadelerini kullandı.

H.Ö.'nün ayrılmaktan vazgeçtiği eşi Y.Ö. ise, "Her şeye rağmen kocamın yanındayım, onu asla yalnız bırakmam. Bir an olsun yanından ayrılmayacağım" şeklinde konuştu.

H.Ö.'nün sağlık durumu hakkında bilgi veren Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, "Zor olduğu kadar başarılı bir operasyon geçirdi. Kopan organın eski sağlığına kavuşması için biraz zaman geçmesi gerekiyor. İlerleyen günlerde eski sağlığına kavuşmazsa organ ameliyatla geri alınır" dedi.

Zanlı N.B.'nin sorgusunun ardından serbest kaldığı öğrenildi.

CİNSEL ORGANI KESİLEN ADAMA KARISI SAHİP ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 12:28:03
Güncelleme :28 Nisan 2011 Perşembe 17:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?