8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Komşusunu öldürüp intihar etti

Yüksek sesle müzik dinlediği için komşusu uzman çavuşu av tüfeğiyle öldüren emekli polis aynı silahla intihar etti.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yüksek sesle müzik dinlediği iddiasıyla tartıştığı komşusu uzman çavuş Ferhat Yakar'ı (34) av tüfeğiyle vurarak öldüren emekli polis memuru Selim Bağcı (59) aynı silahla intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Gölcül ilçesine bağlı Saraylı Kalıcı Konutları 570. Ada 13. Blok'ta meydana geldi. Eşinden boşanan ve yalnız yaşayan Gölcük Donanma Komutanlığı görevli Uzman Çavuş Ferhat Yakar, dünü gece yüksek sesle müzik dinlediği iddiasıyla yan kapı komşusu emekli polis memuru Selim Bağcı ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi araya giren komşular tarafından önlendi.

Bu sabah görevine giden uzman çavuş Yakar, iş dönüşü bina girişinde dün gece tartıştığı komşusu Salim Bağcı ile karşılaştı. Çıkan tartışma sonucu emekli polis memuru Selim Bağcı, av tüfeği ile uzman çavuş Ferhat Yakar'ı vurarak öldürdü. Emekli polis memuru daha sonra aynı silahı çenesine dayayarak intihar etti. Silah sesleri üzerine binaya gelen komşular uzman çavuş ve emekli polis memurunun cansız bedenleri ile karşılaştı. Cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrası cesetler otopsi yapılmak üzere asri mezarlık morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2012 Perşembe 10:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?