2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Korgenaral Mendi'den gazilere ziyaret

Kara Kuvvetleri EDOK Muh. Hiz.Des.Eğit. ve Garnizon Komutanı Korgenaral Galip Mendi Kocaeli Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. 

Dernek Başkanı Yunus Çoşkun tarafından karşılanan Korgenaral Mendi, gaziler ile tek tek tokalaştı. Gaziler ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mendi, "İş yoğunluğu nedeniyle geçikmiş bir ziyaret. Siz değerli kahramanlarımız ve gazilerimiz sayesinde özgürce işimizi yapıyor yaşamımızı sürdürüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak yüreğinde ne mutlu Türküm diyen bir kişi olarak sizelere minnet borçluyum. Hepimiz bir bütünüz. Kışlamda sizi görmekten mutluluk duyarım. Ulu önder Atatürk'ünde hedefi ülkemizi en uygar seviyeye çıkarmakdır. Şuanda özgürce ezan sesi işitiliyorsa ülkemizde 80 bin cami varsa bu da ulu önder Atatürk sayesindedir. Bunun kıymetini bilmek lazım hepinize saygı ve şükranlarımı sunuyorum"dedi. 

Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yunus Çoşkun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mendi'ye plaket verdi. Korgenaral Galip Mendi'de derneğe Atatürk maskı hediye etti 

Galip Mendi ziyaret çıkışında gazetecilerin Kandıra F Tipi cezaevi'nde tutuklu bulunan emekli Orgneral Hurşit Tolon ve Şener Eruygur ziyareti hakkındaki sorularını cevapsız bıraktı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 17:17:56
Güncelleme :10 Eylül 2008 Çarşamba 17:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?