2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Köylere modern görünüm

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Kandıra köylerinde incelemelerde bulundu. 

Başkan Vekili İlyas Şeker'in köy ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan ve ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti. Vatandaşlarla konuşan Şeker, köylülere yapılan hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu. 

Yıllardır yapılmayanın gerçekleştirildiğini söyleyen vatandaşlar ise, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi'nin 2008 yılı içerisindeki Kandıra köylerinde gerçekleştireceği üst yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaran Şeker, çalışmalar kapsamında 130 km soğuk asfalt, 140 kilometre stabilize yol bakım ve 600 kilometre tarım arazisi bakımı yapılacağını kaydetti. Başkan Vekili İlyas Şeker, "Şehirde her ne varsa köylerde de onun olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Köylerimiz yaptığımız çalışmalarla kentsel bir görünüme kavuşmaya başladı. 

Çocuklarımızın hoşça vakit geçirmeleri için oyun grupları yaptık. Pırıl pırıl yollar, içme suyu, kanalizasyon sistemi gibi alt yapı sistemlerini gerçekleştiriyoruz. Eksik olan noktalarımız da var elbette. Eksikliklerimizi sizlerin yanına giderek belirliyoruz. Sizlerin de yardımı ile bunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 14:30:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ceyhun ünal IP: 193.110.209.xxx Tarih : 1.07.2008 15:44:15

Yaptıgınız hersey kocaeli gibi büyük bir şehir için çok geç kalınmış yatırımlar ve faalıyetlerdır.ama suan gördügüm kadarıyla kocaeli paris olmaya eşdeger bence ben bır ızmıtlı olarak suan ankaradayım ama gözünü seveyım izmitin güzelde olsa kötü de olsa kıymatini bilsek daha iyi olur.